Garantie & Klachten

GARANTIE

Het Inspiratielokaal doet logischerwijze haar best om de posters in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht is Het Inspiratielokaal aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen via maud.hetinspiratielokaal.nl. Indien u tijdig contact opneemt zal het inspiratielokaal zorgen voor een kosteloze vervanging.

KLACHTEN

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Het Inspiratielokaal raadt u aan om klachten eerst kenbaar te maken door te mailen naar maud.hetinspiratielokaal.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.