Maud van den Abeelen is een jonge vrouw met een interesse voor subtiliteit. Haar teksten zijn fijngevoelig en eerlijk. Kwetsbaar en transparant, maar tevens krachtig en doortastend. Haar schilderingen vormen een zoektocht naar vorm en kleur.

"Kleuren zijn net zo veranderlijk als de mens. Ze zijn niet statisch, louter één ding, maar veranderen in hun context."

DSC02842 kopie-4
DSC03221 kopie-3

"Wanneer ik zing of schilder kan ik thuiskomen in het moment." 

Ik houd van nuances in kleur en taal. Van rijke jazz akkoorden of de fluistering van de wind. Van de subtiele of soms abrupte verandering van mijn emoties bij het hebben van een gedachte.

Mijn illustraties en gedichten vormen een herinnering aan het feit dat we als mens alle kleuren van het leven mogen ervaren. Ze maken ons rijker, hoe donker ze soms ook zijn.

Middels beeld en woord wil ik je aanmoedigen, sussen, strelen, troosten, en inspireren om jouw leven ten volste te ervaren en jezelf op jouw beurt ook weer creatief te uiten. Want creativiteit ligt aan de basis van ons bestaan. Ze huist in ieder van ons. Met mijn werk hoop ik je te inspireren en stimuleren ook in je creatieve kracht te gaan staan. Want vanuit daar kan je mooie dingen maken en je leven vormgeven op een manier die bij jou past.