Laila op bank

LAILA DE VRIES

Laila de Vries is een Nederlandstalige singer-songwriter. Met haar treffende liedteksten, rijke pianoklanken en warme stemgeluid weet zij het publiek te raken. Haar liedjes zijn puur, eerlijk en herkenbaar. Voor alle emoties die wij als mens ervaren weet Laila een muzikale vertaling te vinden.

De naam Laila komt uit het Hebreeuws waar het ‘nacht’ betekent. De nacht brengt verstilling en nieuwe inzichten. Het maanlicht is voldoende om objecten in het donker te kunnen duiden. In haar muziek laat Laila haar licht schijnen op de essentie van datgene wat ze wil vertellen. Ze stopt nooit bij wat aan de oppervlakte zichtbaar is, maar gaat op zoek naar het verhaal van de nacht.

14 _ In de Verte _ Lijst
15 _ Over de rand Lijst

SAMENWERKING

In 2023 kwam de eerste EP van Laila de Vries uit. Drie nummers werden door Maud voorzien van een schildering welke een verbeelding vormen van de muziek.

De muziek op de EP 'In De Verte' neemt je mee naar plekken die we allemaal kennen. Herinneringen en toekomstdromen, maar ook naar de verte en diepte in onszelf.

De ronde schilderingen van Maud weerspiegelen de cycli waar ieder mens doorheen gaat gedurende het leven. De verte en nabijheid die elkaar constant afwisselen, de uitdagingen die dat met zich meebrengt en toch ook het verlangen wat ons telkens weer voortdrijft.

Canvas Tas
13 _ Blijf nog even _ Lijst

PRODUCTEN

Het tasje en de posters van de EP zijn beschikbaar in de winkel. Ze zijn 30X30 cm worden gedrukt op 350grams ongestreken papier.

Wil je meer weten over Laila de Vries?